Veprimtaritë e DEGJ

Getting too personal? (2. Sprachenkongress Mitteldeutschlands)

Vote for this event
Validated votes: 0
Workshop, 23.09.2011 - 23.09.2011

Some of the most interesting classroom activities are those which touch directly on learners’ personal experiences, beliefs and feelings. However, they carry with them the danger that learners may find them threatening or simply too demanding. This workshop explores some of the issues involved in using personal topics, and will consider how activities can be made
to involve students personally without becoming threatening. Both workshops will include examples from a range of sources, including the new Cambridge adult course English Unlimited.
Adrian Doff, München Klett Verlag
 

TARGET GROUPS: Adults (in general), Language experts, Language teachers, Students

ORGANIZER: Volkshochschulverbände Sachsen, Sachsen-Anhalt und Thüringen
ADDRESS: Bergstraße 61, 09113 ,
CONTACT NAME: Sächsischer Volkshochschulverband e.V.
TELEPHONE: 0371 35427-53
 

http://www.sprachenkongress.de

Edit Item

Are you organising an event?

Add your event here


Voto për veprimtarinë me krijuese! 

Për t’i dhënë një element të veçantë Ditës, kushdo që viziton faqen e internetit mund të votojë për atë çka e konsiderojnë si veprimtarinë më krijuese të Ditës. Kjo mund të jetë e tillë si rezultat i kreativitetit, transferushmërisë apo sepse në të vërtetë përfaqëson shpirtin e vërtetë të Ditës. Votimi do të jetë i hapur për një muaj nga 20 shtatori deri më 20 tetor dhe fituesi do të shpallet në dhjetor. Do të ketë një çmim për organizatorin e aktivitetit që merr më shumë vota.

Fituesi i vitit 2014 ishte shkolla fillore Koluszki në Poloni. Aktiviteti i tyre u titullua Language fun fair. Mori mbi 1000 vota gjatë votimit. Urime fituesit!