EDL.ECML.AT/JOKEBOOK

Libri i mrekullueshëm i shakave shumëgjuhëshe (ose më bëj të qesh!)

Në sa gjuhë mund të bëni dikë të qeshë? Ndjenja e humorit dhe ajo që dikujt i duket argëtuese shpesh konsiderohen të ndikuara nga gjuha/gjuhët që ata flasin dhe prejardhja e tyre kulturore. Për të provuar nëse është vërtet kështu dhe në një kohë kur nuk ka pasur shumë për të qeshur, ju ftojmë të na dërgoni shakatë tuaja më të mira. Shakatë mund të jenë në gjuhën tuaj ose në një gjuhë që po mësoni - gjëja më e rëndësishme është se ato të jenë gazmore! Sigurisht që ato mund të lidhen me gjuhën / të përshtaten me gjuhë të ndryshme, por kriteri kryesor është se ato janë zbavitëse!

Dërgoni shakanë tuaj të preferuar! Nëse shakaja juaj ia kalon një jurie shumë të rreptë (të përbërë nga individë që nuk qeshin shumë!), shakaja juaj mund të zgjidhet për t'u paraqitur në 'librin më të mirë të shakave ose ndoshta të vetmin “Librin shumëgjuhësh të shakave” që do të botohet pas EDL.

 Iniciativa 
Libri i mrekullueshëm i shakave shumëgjuhëshe (ose më bëj të qesh!)

Në sa gjuhë mund të bëni dikë të qeshë? Paraqitni shakanë tuaj të preferuar! Nëse shakaja juaj ia kalon një jurie shumë të rreptë (të përbërë nga individë që nuk qeshin shumë!), shakaja juaj mund të zgjidhet për t'u paraqitur në librin më të mirë të shakave ose ndoshta të vetmin “Librin shumëgjuhësh të shakave” që do të botohet pas EDL .

Shiko faqen

Kështu funksionon

  1. Shakatë mund të lidhen me gjuhën / të përshtatura në gjuhë të ndryshme ose thjesht argëtuese për këdo – pa marrë parasysh se nga vijnë ose cilat gjuhë flasin! 
  2. Nuk do të publikohen shaka raciste, nacionaliste apo të pista.

Fat të mirë dhe argëtohu!

Paraqisni shakanë tuaj këtu