ЕДЈ настани

Map is loading, please wait...

French Café

 Fair, 10 јан. 2020, Toronto, Canada

We will be hosting our second annual French Café for our high school students.

Venue: Father Henry Carr Catholic Secondary School (Show On Map)
Target groups:  Language learners Students

Organizer: Sonia De Marco
Estimated number of participants/people involved: 70
Address: 1760 Martin Grove Road, M9V3S4, Toronto, Canada
Contact Name: Sonia De Marco

Return to list of events  

Гласајте за најиновативните настанот оваа година! 

За да додадете малку ‘зачин’ на настанот, секој посетител на веб-сајтот може да гласа за некој што тие го сметаат како најиновативен ЕДЈ настан. Изборот може да се должи на неговата креативност или само затоа што тоа навистина го претставува духот на Денот. Гласањето ќе биде отворено за еден месец од 20 септември - 20 октомври, а победникот ќе биде објавен во декември. Ќе следува и мала награда за организаторот на овој настан, кој ќе добие најмногу гласови.

Победникот за 2014 година беше училиштето “Koluszki Primary School“ од Полска. Нивниот настан, со интересен наслов "Language fun fair" доби над 1000 гласови во текот на периодот за гласање. Честитки до победниците!