Veprimtaritë e DEGJ

Map is loading, please wait...

Story telling

 Language teaching and learning, 13 Nën 2020, Podgorica, Montenegro

Students will tell a short story using the dices with pictures on them. They will be divided into groups and each group will be given a chance to be the best.

Venue: High School " Slobodan Skerovic" (Show On Map)
Target groups:  Language learners

Organizer: Natasa Besovic
Estimated number of participants/people involved: 25
Address: Vaka Djurovica, 81000, Podgorica, Montenegro
Contact Name: Natasa Besovic
Contact Phone: +38268055777

Return to list of events   Edit this event  

7 aktivitete që përfshijnë distancimin socialShiko faqen


Voto për veprimtarinë me krijuese! 

Për t’i dhënë një element të veçantë Ditës, kushdo që viziton faqen e internetit mund të votojë për atë çka e konsiderojnë si veprimtarinë më krijuese të Ditës. Kjo mund të jetë e tillë si rezultat i kreativitetit, transferushmërisë apo sepse në të vërtetë përfaqëson shpirtin e vërtetë të Ditës. Votimi do të jetë i hapur për një muaj nga 20 shtatori deri më 20 tetor dhe fituesi do të shpallet në dhjetor. Do të ketë një çmim për organizatorin e aktivitetit që merr më shumë vota.

 
2019's 'most innovative event' is
Fotbañol/ Jugar al fútbol y aprender español”!

The event received 1000+ votes and was organised by Colegiul Național "Ștefan cel Mare".

Congratulations to the winners!

We were most impressed by the creativity and great effort which went into organising the events submitted and would like to thank all organisers of EDL events in 2019.