ЕДЈ настани

Map is loading, please wait...

Jouons avec les mots!

 Language Week, 21 сеп 2020 - 25 сеп 2020, Cappelle-la-Grande, France

3 activities are organized during this week:
-we invite evreyone at school (from the pupils to the head teacher, including teachers, parents and janitors) to say hello in another language than French
-4 different menus (English, German, Spanish and Italian) are going to be served at the canteen
-the Foreign Languages staff has prepared about 30 posters with 4 words each and have dispatched them all around the school. Those words have been translated into English, German and Spanish (taught at school). Each pupil at school will have to pick a word, find its origin and stick it on the corresponding poster.

Venue: Collège Van Der Meersch, Cappelle-la-Grande, France (Show On Map)
Target groups:  Pupils

Organizer: Foreign Language staff
Address: 16 Avenue du Général de Gaulle, 59180, Cappelle-la-Grande, France
Contact Name: Marjorie Vandemoortele, Sandrine Hamon

Return to list of events  

Гласајте за најиновативните настанот оваа година! 

За да додадете малку ‘зачин’ на настанот, секој посетител на веб-сајтот може да гласа за некој што тие го сметаат како најиновативен ЕДЈ настан. Изборот може да се должи на неговата креативност или само затоа што тоа навистина го претставува духот на Денот. Гласањето ќе биде отворено за еден месец од 20 септември - 20 октомври, а победникот ќе биде објавен во декември. Ќе следува и мала награда за организаторот на овој настан, кој ќе добие најмногу гласови.

Победникот за 2014 година беше училиштето “Koluszki Primary School“ од Полска. Нивниот настан, со интересен наслов "Language fun fair" доби над 1000 гласови во текот на периодот за гласање. Честитки до победниците!