Постер

poster edlАко организирате настан и сакаат да добиете одреден број на постери ве молиме контактирајте со вашиот Национален претставник.

Авторските права на овој постер припаѓаат на Советот на Европа. Произведен во 2001 за поретебите на Европска Година на Јазиците, а потоа прилагоден за Европскиот Ден на Јазиците, прогласен од страна на Советот на Европа да се слави секоја година на 26 септември низ цела Европа.

На постерот може да се користи и се репродуцира доколку е придружена со следниов текст "© Совет на Европа, Стразбур www.coe.int/edl".

Преземете го постерот во. Pdf формат

Преземете го постерот како. GIF формат за слики