ЕДЈ настани

Map is loading, please wait...

«Ο Μικρός Πρίγκιπας και ο υπέροχος μεγάλος κόσμος των γλωσσών» -The Little Prince & the Great Big World of Languages

 Celebration, 01 фев 2020, KAVALA, Greece

There will be a book exhibition of "THE LITTLE PRINCE" in 44 copies in different languages. Native speakers will read short excerpts of the book in their language. Our little friends will have the chance to browse the copies of the books, listen to the narrations, make puppets of the Little Prince , play interactive games based on languages and the book

Venue: CAFE CHOCOLAT (Show On Map)
Target groups:  Adults (in general) Language learners Pupils Children Language teachers Students Language experts General public Young people (in general) Media Members of migrant communities / Speakers of minority or regional language(s) Participants in adult education programmes Policy deciders/politicians at national Parents

Organizer: EnEAGK
Estimated number of participants/people involved: 50
Address: AVEROF 12, 65302, KAVALA, Greece
Contact Name: Dimitriadou Zacharenia
Contact Phone: 6942533519
Website: https://www.facebook.com/eneagk/

Return to list of events  

Гласајте за најиновативните настанот оваа година! 

За да додадете малку ‘зачин’ на настанот, секој посетител на веб-сајтот може да гласа за некој што тие го сметаат како најиновативен ЕДЈ настан. Изборот може да се должи на неговата креативност или само затоа што тоа навистина го претставува духот на Денот. Гласањето ќе биде отворено за еден месец од 20 септември - 20 октомври, а победникот ќе биде објавен во декември. Ќе следува и мала награда за организаторот на овој настан, кој ќе добие најмногу гласови.

Победникот за 2014 година беше училиштето “Koluszki Primary School“ од Полска. Нивниот настан, со интересен наслов "Language fun fair" доби над 1000 гласови во текот на периодот за гласање. Честитки до победниците!