Veprimtaritë e DEGJ

Map is loading, please wait...

Escape Room: Liceo Linguistico Adria-Ballatore

 Challenge, 09 Nën 2020 - 14 Nën 2020, Mazara del Vallo, Italy

Our school has created a virtual Escape Room with games and activities in the four languages studied (English, French, Spanish and Latin) in our foreign language academic course.

Venue: Liceo Adria-Ballatore (Show On Map)
Target groups:  Students

Organizer: Liceo Adria-Ballatore
Estimated number of participants/people involved: 350
Address: via Oriani n. 7, 91026, Mazara del Vallo, Italy
Contact Name: Giovanna Giacalone
Contact Phone: 3208275892
Website: https://profgiacaloneliceo.wixsite.com/liceolinguisticomaza

Return to list of events   Edit this event  

7 aktivitete që përfshijnë distancimin socialShiko faqen


Voto për veprimtarinë me krijuese! 

Për t’i dhënë një element të veçantë Ditës, kushdo që viziton faqen e internetit mund të votojë për atë çka e konsiderojnë si veprimtarinë më krijuese të Ditës. Kjo mund të jetë e tillë si rezultat i kreativitetit, transferushmërisë apo sepse në të vërtetë përfaqëson shpirtin e vërtetë të Ditës. Votimi do të jetë i hapur për një muaj nga 20 shtatori deri më 20 tetor dhe fituesi do të shpallet në dhjetor. Do të ketë një çmim për organizatorin e aktivitetit që merr më shumë vota.

 
2019's 'most innovative event' is
Fotbañol/ Jugar al fútbol y aprender español”!

The event received 1000+ votes and was organised by Colegiul Național "Ștefan cel Mare".

Congratulations to the winners!

We were most impressed by the creativity and great effort which went into organising the events submitted and would like to thank all organisers of EDL events in 2019.