Veprimtaritë e DEGJ

Map is loading, please wait...

uTalk Challenge India

 Competition/Tournament, 08 Pri 2019 - 13 Maj 2019, Gurgaon, Delhi, India

uTalk Challenge is India’s only foreign language competition (over 140 languages to choose from) specifically designed for ages 7 to 14. It is a great way to get students to learn a for-eign language within a 4 to 6-week timeframe and then compete in live semi-finals and fi-nals. uTalk Language Challenge has been conducted in the UK for over 20 years with great reviews. The app-based learning is fun, simple and effective. This technology-enabled learning uses a flipped-classroom approach and has proved to be highly motivational and successful towards developing self-directed learners. The top contenders have a chance to win exciting educational prizes.

Venue: Scottish High International School (Show On Map)
Target groups:  Children

Organizer: uTalk
Address: Block G, Sushant Lok 2, Sector 57, 122011, Gurgaon, Delhi, India
Contact Name: Raj Adgopul
Website: https://www.utalkchallengeindia.com/

Return to list of events  

Voto për veprimtarinë me krijuese! 

Për t’i dhënë një element të veçantë Ditës, kushdo që viziton faqen e internetit mund të votojë për atë çka e konsiderojnë si veprimtarinë më krijuese të Ditës. Kjo mund të jetë e tillë si rezultat i kreativitetit, transferushmërisë apo sepse në të vërtetë përfaqëson shpirtin e vërtetë të Ditës. Votimi do të jetë i hapur për një muaj nga 20 shtatori deri më 20 tetor dhe fituesi do të shpallet në dhjetor. Do të ketë një çmim për organizatorin e aktivitetit që merr më shumë vota.

Fituesi i vitit 2014 ishte shkolla fillore Koluszki në Poloni. Aktiviteti i tyre u titullua Language fun fair. Mori mbi 1000 vota gjatë votimit. Urime fituesit!