Veprimtaritë e DEGJ

Map is loading, please wait...

Talencafé CVOSG Infodag volwassenenonderwijs 4mei 2019

 Open doors, 04 Maj 2019, Bruges, Belgium

Talencafé CVOSG Infodag volwassenenonderwijs 4mei 2019 Speel je graag eens een gezelschapsspel en wil je dat ook wel eens in een andere taal doen? Dat kan op onze infodag van zaterdag 4 mei van 10u tot 12:30u in de patio te Brugge en van 13:30u tot 16:30u in de rotonde te Oostkamp. Naast de infostandjes is er ruimte om enkele spellen uit te proberen. De taalleerkrachten helpen je alvast op weg! Tot binnenkort! Het talenteam

Venue: Centre for Adult Education (Show On Map)
Target groups:  Adults (in general) Language learners Students Participants in adult education programmes

Organizer: CVOSG
Address: Nieuwstraat 5, 8000, Bruges, Belgium
Contact Name: Talenteam
Contact Phone: 0032 50 44 02 44
Website: https://www.facebook.com/cvosg/

Return to list of events  

Voto për veprimtarinë me krijuese! 

Për t’i dhënë një element të veçantë Ditës, kushdo që viziton faqen e internetit mund të votojë për atë çka e konsiderojnë si veprimtarinë më krijuese të Ditës. Kjo mund të jetë e tillë si rezultat i kreativitetit, transferushmërisë apo sepse në të vërtetë përfaqëson shpirtin e vërtetë të Ditës. Votimi do të jetë i hapur për një muaj nga 20 shtatori deri më 20 tetor dhe fituesi do të shpallet në dhjetor. Do të ketë një çmim për organizatorin e aktivitetit që merr më shumë vota.

Fituesi i vitit 2014 ishte shkolla fillore Koluszki në Poloni. Aktiviteti i tyre u titullua Language fun fair. Mori mbi 1000 vota gjatë votimit. Urime fituesit!