Downloads

All downloads copyright-free use, mention: Council of Europe

Roll-up

 

Download print pdf in

English
French
German

Please let us know if you need any other language versions.

Налепници

ORDER NOW!

Превземете ги налепници во PDF формат (црнa)
Превземете ги налепници во PDF формат (белa)

Превземете ги индивидуалните налепници како JPG формат: Десен-клик на сликата подолу и изберете "Save Target As ..."

   

Other languages:

Tarra baskiksi Tarra galegon kielellä

The following sticker was provided by a user:

Sticker in Esperanto
download pdf

Posters

poster edlАвторските права на овој постер припаѓаат на Советот на Европа. Произведен во 2001 за поретебите на Европска Година на Јазиците, а потоа прилагоден за Европскиот Ден на Јазиците, прогласен од страна на Советот на Европа да се слави секоја година на 26 септември низ цела Европа. На постерот може да се користи и се репродуцира доколку е придружена со следниов текст "© Совет на Европа, Стразбур www.coe.int/EDL".

Преземете го постерот во PDF формат (црнa)
Преземете го постерот како JPG формат за слики (црнa)

Преземете го постерот во PDF формат (белa)
Преземете го постерот како JPG формат за слики (белa)